(Geregistreerd) partnerschap vieren

Laat dit bijzondere moment in jullie relatie niet zomaar aan je voorbij gaan!

Net als een huwelijk kan het (geregistreerd) partnerschap ook gevierd worden. Vaak wordt het op een kleine en intieme manier gedaan, maar het kan ook groots gevierd worden. Een dag waar je met een warm gevoel aan terug denkt. Ter ere van jullie verbintenis kun je mij die dag naar wens als fotograaf boeken.

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan >

TIP : Wees op tijd! Boekingen vinden vaak een halfjaar tot een jaar van tevoren plaats. Vraag naar de beschikbaarheid voor jullie datum.

Gratis kennismaking

 Een kennismaking helpt jullie in de zoektocht naar de passende fotograaf voor het vastleggen van jullie geregistreerd partnerschap. Een goed gevoel en een wederzijdse klik bepalen de keuze voor een fotograaf.
 
Tijdens de kennismaking (face-to-face, telefonisch of via skype) vertellen jullie me meer over de dag en de wensen. Het is jullie dag en jullie kunnen het zo klein of groot maken als jullie zelf willen. Dit geldt ook voor het boeken van mij als fotograaf.

Ik wil een vrijblijvende kennismaking > 

Offerte

Aan de hand van de kennismaking stel ik een voorstel op maat op. Dit kan enkel de ceremonie of de fotoshoot zijn (minimaal 1 uur). Aan de offerte zijn extra opties toe te voegen, zoals een tweede fotograaf, een videograaf en een drone.

Ontdek alle mogelijkheden >

De dag zelf

Gedurende de dag vergeet je mijn aanwezigheid als fotograaf. Het wordt in ieder geval een fotoreportage met ontspannen en ongedwongen beelden. Dit is ideaal wanneer je liever niet op de foto gaat!

Ik vind het belangrijk dat jullie je op je gemak voelen en gedurende een fotoshoot geef ik aanwijzigingen. Mijn werkwijze wordt gekenmerkt door een speelse aanpak met veel humor. Stralende, authentieke foto's zijn het resultaat van een fotosessie.

Nabewerking

De nabewerking is een tijdsrovend onderdeel van het fotograferen. In de nabewerking kijk ik naar kleur, contrast, scherpte, licht, uitsnede, stijl en oneffenheden. De afstemming van deze details laten een foto spreken en maken hem af.

Gedurende de kennismaking en na ontvangst van de foto's kunnen jullie bewerkingswensen aangeven. Standaard lever ik de foto's aan in een mix van zwartwit en kleur.

De foto's

De geselecteerde foto's ontvangt u digitaal in hoge resolutie en in groot formaat. De beelden krijgt u zonder logo en kunt u direct gebruiken. Daarnaast ontvangt u een diavoorstelling waarmee u eenvoudig uw mooiste foto's aan anderen kunt laten zien.

Verras je aanstaande partner met boudoir!

Een spannende en verleidelijke manier om
"Ik hou van jou!" te zeggen.

Als bruidsfotograaf ben ik werkzaam in de regio Weert, Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Roermond en daarbuiten

In de trouwfoto's zie je het verhaal van jullie dag terug met alle belangrijke momenten, sfeer en emoties. Het zijn spontane en liefdevolle foto's waarbij jullie helemaal jezelf kunnen zijn.

Contact

Niels van Tongerloo
info@nielsvantongerloo.com
+31 (0)6 345 922 24
KvK 56902018
Budel SchootContactformulier >

Wie is Niels?

Met veel enthousiasme, techniek en humor kom ik tot het perfecte plaatje. Als fotograaf ben ik in binnen- en buitenland inzetbaar. Als drone-piloot ben ik afhankelijk van de wet- en regelgeving.

Meer over mij >