Mobirise alternative

Bruidsfotografie - Trouwfotograaf

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen en zijn op zoek naar een bruidsfotograaf.

Een bruidsfotograaf maakt tijdloze herinneringen van de betekenisvolle momenten van jullie dag. Ik fotografeer het liefst wanneer de blik, de connecties, tussen het bruidspaar en de aanwezigen voelbaar is. Emoties, een lach en een traan, worden vastgelegd op een manier die bij jullie past en jullie aanspreekt. Onopgemerkt zoekt ik naar spontane beelden waarin de tijd even stil staat.

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan >

Bekijk trouwreportages >

Gratis kennismaking

 Een kennismaking helpt jullie in de zoektocht naar de passende trouwfotograaf. Een goed gevoel en een wederzijdse klik bepalen de keuze voor een fotograaf.

Het belangrijkste voor mij als trouwfotograaf is dat jullie de foto's krijgen die jullie verwachten, die de verwachting overstijgt. Tijdens de kennismaking (face-to-face, telefonisch of via skype) vertellen jullie me meer over wie jullie zijn, de bruiloft en de wensen.

Ik wil een vrijblijvende kennismaking > 
Meer over mij als trouwfotograaf >

Offerte bruidsfotografie

Aan de hand van het dagprogramma, en de ideeën die zijn voortgekomen uit de kennismaking, maak ik een voorstel op maat. Iedere activiteit wordt apart benoemd zodat je naar keuze opties kunt toevoegen. Denk hierbij aan een tweede fotograaf, een videograaf en een drone.

Na akkoord ontvang ik graag de officiële uitnodiging en maak ik graag contact met de ceremoniemeester(s). Zo ben ik voorbereid indien er 'geheime momenten' zijn. 

Ontdek alle mogelijkheden >

De dag zelf

Gedurende de dag vergeet je mijn aanwezigheid als fotograaf. Je krijgt daardoor een trouwreportage met ontspannen en ongedwongen beelden. Wat perfect is als je liever niet op de foto gaat!

Het moment voor de geposeerde foto's houd ik het liefst zo kort mogelijk. Het gaat tenslotte om jullie dag. Met behulp van de tweede fotograaf richten we ons al extra op de spontane acties van gasten. Hierdoor krijg je emotionele en grappige foto's die jullie in de drukte zijn ontgaan. 

Tijdens de fotoshoot stel ik jullie op je gemak en geef ik aanwijzigingen. Hierbij werk ik op een speelse manier met veel humor. Stralende en originele foto's zijn het resultaat van deze fotosessie.

Nabewerking

De nabewerking is een tijdsrovend onderdeel van het fotograferen. In de nabewerking kijk ik naar kleur, contrast, scherpte, licht, uitsnede, stijl en oneffenheden. De afstemming van deze details laten een foto spreken en maken hem af.

Gedurende de kennismaking en na ontvangst van de foto's kunnen jullie bewerkingswensen aangeven. Standaard lever ik de foto's aan in een mix van zwartwit en kleur.

De trouwfoto's

De geselecteerde foto's ontvangt u digitaal in hoge resolutie en in groot formaat. De beelden krijgt u zonder logo en kunt u direct gebruiken. Daarnaast ontvangt u een diavoorstelling waarmee u eenvoudig uw mooiste foto's aan anderen kunt laten zien.

Wacht niet te lang met reserveren!
Check de beschikbaarheid van jullie datum.

Enkele bruidsreportages

Datum checken

Het boeken van een trouwfotograaf vindt vaak maanden voor de trouwdag plaats. Ook mijn agenda stroomt vol met opdrachten. Om er voor te zorgen dat jullie op tijd zijn met reserveren kun je hier vrijblijvend jullie trouwdatum checken. 

Contact
Niels! Fotografie

info@nielsvantongerloo.com
+31 (0)6 345 922 24
KvK 56902018
Budel-Schoot


Meer over Niels van Tongerloo

Trouwfotograaf
Brabant en Limburg

Ik ben inzetbaar door geheel Nederland. Voornamelijk fotografeer ik in de omgeving van Eindhoven, Weert, Den bosch en Tilburg.

Bruiloft
met een drone

Ervaar jullie bruiloft vanuit een extra perspectief. Vanuit de hoogte fotograaf en film ik jullie trouwdag met een drone.


Bruiloft vanuit de lucht