easy site creator

Tweede fotograaf

Een extra fotograaf, een ander perspectief

Met een 'second shooter' is het mogelijk om jullie bruiloft vanuit verschillende hoeken te fotograferen. Ik bied daarom de mogelijkheid om een tweede professionele fotograaf bij jullie trouwreportage te boeken. De selectie en bewerking van jullie trouwfoto's ligt in mijn handen.

Neem voor meer info vrijblijvend contact met me op >

niels van tongerloo trouwfotograaf

Second shooter

niels van tongerloo trouwfotograaf

Fotograaf

De voordelen van een tweede fotograaf

  • KLAARMAKEN EN VOORBEREIDEN - door de luxe van twee fotografen kan er zowel een fotograaf bij de styling en voorbereiding van de bruid als de bruidegom zijn. 

  • FOCUS EN VERSPREIDING - terwijl ik me focus op jullie, heeft de second shooter oog voor de gasten. Zo fotografeer ik jullie gedurende de ceremonie en 2nd shooter is op zoek naar die traan en lach bij de daggasten. Ook worden de fotomomenten over de fotografen verspreid. (groepsfoto's, taart, ringen, fotoshoot etc.) 

  • ANDER VERHAAL, HETZELFDE MOMENT - vanuit een technisch standpunt gebruikt de andere fotograaf andere lenzen. Dit zorgt voor een extra stijl aan foto's, maar ook andere perspectieven. De tweede fotograaf heeft een vrije blik en vrije interpretatie. Zo maakt de één een overview en de ander een close up. 

  • EXTRA PAAR HANDEN - de second shooter springt in waar nodig. Zo rijdt en parkeert deze vaak zodat ik een strak dagschema bij kan houden. Daarnaast regelt de extra fotograaf de zaken met de locatie en de ceremoniemeester zodat ik me volledig op het bruidspaar kan richting. 

  • EEN DERDE PERSPECTIEF - als gecertificeerd dronepiloot heb ik de mogelijkheden om momenten en locaties vanuit een extra perspectief te filmen (4K) en te fotograferen. Terwijl de tweede fotograaf zich focust op jullie en de daggasten, maak ik beelden uit de hoogte met mijn drone. Denk hierbij aan mogelijke toffe locaties met een berg, kasteeltoren of cliff.
niels van tongerloo trouwfotograaf tweede fotograaf

Fotograaf

niels van tongerloo trouwfotograaf tweede fotograaf

Second shooter

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

Contact
Niels! Fotografie

info@nielsvantongerloo.com
+31 (0)6 345 922 24
KvK 56902018
Budel-Schoot


Meer over Niels van Tongerloo

Trouwfotograaf
Brabant en Limburg

Ik ben inzetbaar door geheel Nederland. Voornamelijk fotografeer ik in de omgeving van Eindhoven, Weert, Den bosch en Tilburg.

Bruiloft
met een drone

Ervaar jullie bruiloft vanuit een extra perspectief. Vanuit de hoogte fotograaf en film ik jullie trouwdag met een drone.


Bruiloft vanuit de lucht