html5 templates

Niels van Tongerloo

Het perfecte plaatje: met enthousiasme, techniek en een beetje humor.

Fotografie Niels van Tongerloo

Nadat ik de spiegelreflex van mijn vader pakte en goede reacties kreeg op mijn fotografie, heb ik besloten om dit pad te volgen. Ik vond mijn passie in fotografie. Ik kwam erachter dat fotografie meer is dan op een 'knopje drukken'. Na een basiscursus fotografie heb ik de vakopleiding Fotografie afgerond.

In 2013 startte ik met Niels! Fotografie. Waar in het begin de focus lag op fotoshoots op locatie en in mijn eigen studio, focus ik me nu op bruidsfotografie en bedrijfsfotografie

Drone-piloot Niels van Tongerloo

Toen mijn vader een paar jaar later zijn eerste drone kocht werd mijn enthousiasme weer gegrepen.  Ik ontdekte een nieuw gebied in de fotografiewereld, luchtfotografie. Na het behalen van mijn drone-certificaat werd ook dit realiteit.

Momenteel bezit ik volgende drones: Phantom, Spark, Inspire en Mavic 2 Pro. 

Contact
Niels! Fotografie

info@nielsvantongerloo.com
+31 (0)6 345 922 24
KvK 56902018
Budel-Schoot


Meer over Niels van Tongerloo

Fotostudio
Brabant - Limburg

Mijn fotostudio is gevestigd in Budel-Schoot (Cranendonck), gelegen in de regio Eindhoven, Weert en de Belgische gemeente Hamont-Achel.  

Fotoshoots en workshops op locatie

Door geheel Nederland fotografeer ik, met behulp van mijn mobiele studio. Daarnaast geef ik workshops op unieke locaties zoals de Maasplassen in Roermond.