Boudoir fotoshoot

Stijlvol en vol zelfvertrouwen in lingerie

Time to feel beautiful and sexy! Licht sensueel, romantisch, maar voornamelijk stijlvol in lingerie worden jouw boudoir foto's. Prachtige foto's waar jij je van een sexy kant laat zien.

Neem voor meer info vrijblijvend contact met me op >

Een shoot waar jij wilt!
Je eigen slaapkamer, de achtertuin of een luxe hotelkamer. 

Waarom een boudoir fotoshoot doen?

  • GEWOON LEUK OM TE DOEN - echt poseren is er gedurende shoot niet echt bij. Het is ontspannend en het geeft je zelfvertrouwen een boost.
     
  • REGIE IN EIGEN HANDEN - jij bepaalt hoe de shoot eruit komt te zien. Voor de shoot hebben wij uitgebreid contact met elkaar gehad en is de stijl en sfeer bepaald. 

  • ONCE IN A LIFETIME ERVARING - de fotosessie is een beleving op zich. Je wordt op je wenken bediend en het is echt een verwenmomentje. 

  • CADEAU - het kan een verassing aan je partner zijn, maar ook een cadeau aan jezelf. Een moment waarin je jezelf vastlegt in de bloei van je leven of je je het meest mooi en vrouwelijk voelt.

  • PERFECT LOOK - we helpen je om je van je beste kant te laten zien. Ik coach je en de visagist zorgt voor de make-up en haarstyling. 

Als fotograaf ben ik werkzaam in de regio Weert, Eindhoven,
Den Bosch, Tilburg, Roermond en daarbuiten

Contact

Niels van Tongerloo
info@nielsvantongerloo.com
+31 (0)6 345 922 24
KvK 56902018
Budel SchootContactformulier >

Wie is Niels?

Met veel enthousiasme, techniek en humor kom ik tot het perfecte plaatje. Als fotograaf ben ik in binnen- en buitenland inzetbaar. Als drone-piloot ben ik afhankelijk van de wet- en regelgeving.

Meer over mij >