Loveshoot

Vier jullie liefde!

Een loveshoot is een fotoreportage om jullie verloving, jubileum, of liefde te vieren. Het is een ontspannen shoot, waar je ongedwongen van kunt genieten. Er wordt gelachen, geknuffeld (en gekust). De fotoshoot kan zowel in de studio als op locatie plaatsvinden. 

Een loveshoot wordt ook vaak een pre-wedding shoot, engagement shoot of verlovingsshoot genoemd. Een bruidspaar heeft de mogelijkheid om een loveshoot in combinatie met o.a. bruidsfotografie en trouwkaarten te boeken. 

Neem voor meer info vrijblijvend contact met me op >


TIP : In de warme maanden zit ik snel volgeboekt met bruiloften en fotoshoots. Vraag snel naar de beschikbaarheid voor jullie data.

Waarom een loveshoot doen?

  • GEWOON LEUK OM TE DOEN - echt poseren is er gedurende shoot niet echt bij. Het is gezellig en ontspannend en jullie moet er voornamelijk van genieten.
     
  • FOTOGENIEK - Niet iedereen is gewend om voor de camera, of mooi op een foto, te staan. Met behulp van de loveshoot laat ik zien dat jullie beiden fotogeniek zijn. 

  • LEER DE CAMERA KENNEN - de mooiste foto's ontstaan wanneer jullie je op je gemak voelen. Gedurende jullie bruiloft of jubileumfeest sta je continu 'in the picture' met behulp van de fotoshoot wordt het minder onderwennig. 

  • LEER ELKAAR KENNEN - jullie leren mij kennen als fotograaf kennen, maar ik ook jullie als model. Dit is erg prettig want zo raken we onbewust meer op elkaar ingespeeld (voor de trouwdag of het feest).

  • DRONE - wanneer we de shoot op locatie houden dan kan ik ook foto's met de drone maken. Foto's op en van hogere hoogtes kunnen dan zonder problemen gemaakt worden. Ik heb het dan over locaties met een kasteeltoren, berg, cliff of een overview.

Een shoot waar jij wilt!
Overal in Nederland en het buitenland inzetbaar!

Verras je aanstaande partner met boudoir!

Een spannende en verleidelijke manier om
"Ik hou van jou!" te zeggen.

Als fotograaf en drone-operator ben ik werkzaam in de regio Weert, Eindhoven,
Den Bosch, Tilburg, Roermond en daarbuiten

In de (trouw)foto's zie je belangrijke momenten, sfeer en emoties. Het zijn spontane en liefdevolle foto's waarbij jullie helemaal jezelf kunnen zijn.

Contact

Niels van Tongerloo
info@nielsvantongerloo.com
+31 (0)6 345 922 24
KvK 56902018
Budel SchootContactformulier >

Wie is Niels?

Met veel enthousiasme, techniek en humor kom ik tot het perfecte plaatje. Als fotograaf ben ik in binnen- en buitenland inzetbaar. Als drone-piloot ben ik afhankelijk van de wet- en regelgeving.

Meer over mij >