free bootstrap theme

Loveshoot

Vier jullie liefde!

Een loveshoot is een fotoreportage om jullie verloving, jubileum, of liefde te vieren. Het is een ontspannen shoot, waar je ongedwongen van kunt genieten. Er wordt gelachen, geknuffeld (en gekust). De fotoshoot kan zowel in de studio als op locatie plaatsvinden. 

Een loveshoot wordt ook vaak een pre-wedding shoot, engagement shoot of verlovingsshoot genoemd. Een bruidspaar heeft de mogelijkheid om een loveshoot in combinatie met o.a. bruidsfotografie en trouwkaarten te boeken. 

Neem voor meer info vrijblijvend contact met me op >


TIP : In de warme maanden zit ik snel volgeboekt met bruiloften en fotoshoots. Vraag snel naar de beschikbaarheid voor jullie data.

Waarom een loveshoot doen?

  • GEWOON LEUK OM TE DOEN - echt poseren is er gedurende shoot niet echt bij. Het is gezellig en ontspannend en jullie moet er voornamelijk van genieten.
     
  • FOTOGENIEK - Niet iedereen is gewend om voor de camera, of mooi op een foto, te staan. Met behulp van de loveshoot laat ik zien dat jullie beiden fotogeniek zijn. 

  • LEER DE CAMERA KENNEN - de mooiste foto's ontstaan wanneer jullie je op je gemak voelen. Gedurende jullie bruiloft of jubileumfeest sta je continu 'in the picture' met behulp van de fotoshoot wordt het minder onderwennig. 

  • LEER ELKAAR KENNEN - jullie leren mij kennen als fotograaf kennen, maar ik ook jullie als model. Dit is erg prettig want zo raken we onbewust meer op elkaar ingespeeld (voor de trouwdag of het feest).

  • DRONE - wanneer we de shoot op locatie houden dan kan ik ook foto's met de drone maken. Foto's op en van hogere hoogtes kunnen dan zonder problemen gemaakt worden. Ik heb het dan over locaties met een kasteeltoren, berg, cliff of een overview.

Een shoot waar jij wilt!
Overal in Nederland en het buitenland inzetbaar!

Verras je aanstaande partner met boudoir!

Een spannende en verleidelijke manier om
"Ik hou van jou!" te zeggen.

Contact
Niels! Fotografie

info@nielsvantongerloo.com
+31 (0)6 345 922 24
KvK 56902018
Budel-Schoot


Meer over Niels van Tongerloo

Trouwfotograaf
Brabant en Limburg

Ik ben inzetbaar door geheel Nederland. Voornamelijk fotografeer ik in de omgeving van Eindhoven, Weert, Den bosch en Tilburg.

Ontdek de mooiste trouwlocaties

Bruiloft
met een drone

Ervaar jullie bruiloft vanuit een extra perspectief. Vanuit de hoogte fotograaf en film ik jullie trouwdag met een drone.


Bruiloft vanuit de lucht