Huwelijksaankondiging

Een orginele en persoonlijke aankondiging en uitnodiging voor jullie bruiloft

Na het vertellen van het blijde nieuws aan de familie en vrienden, wil je het nieuws ook vertellen aan anderen. Na het vastleggen van de trouwdatum kunnen de trouwkaarten of de 'save the date' kaartjes verstuurd worden. Of jullie delen de aankondiging via social media of een trouwwebsite? Ik bied jullie een pre-wedding / loveshoot waarmee je op jullie eigen manier jullie huwelijk kunnen aankondigen. 

Neem voor meer info vrijblijvend contact met me op >


TIP : Houd rekening met de proefdruk en de levertijd van je trouwkaarten. Start minimaal 5 maanden voor de trouwdatum met het regelen van jullie uitnodigingen. De trouwkaarten worden namelijk minimaal 6 - 8 weken voor het huwelijk verstuurd.

niels van tongerloof trouwfotograaf trouwkaart
niels van tongerloof trouwfotograaf trouwkaart

Een shoot waar jij wilt!
Overal in Nederland en het buitenland inzetbaar!

Veelgestelde vragen over trouwkaarten

BRUIDSPAAR - jullie namen staan uiteraard op de kaart
DATUM - de trouwdatum met het jaartal staan op de kaart.
LOCATIES, ADRESSEN, TIJDSTIPPEN - hier staat beschreven waar verschillende momenten plaatsvinden en starten.
DAGGAST? - laat weten vanaf hoe laat de gasten welkom zijn. Is de uitgenodigde een daggast, enkel welkom op de receptie of een avondgast?
RSVP - (‘répondez s’il vous plaît’) Vraag je gasten om alsjeblieft te antwoorden op de uitnodiging. Indien nodig vraag je ook naar de +1.

Extra gegevens op jullie trouwkaart:
CONTACTGEGEVENS - Waar kunnen de gasten terecht voor vragen? Vermeldt de gegevens van jullie of van de ceremoniemeester. Jullie adres kan ook gebruikt worden wanneer de gasten een cadeau of kaartje naar je wil sturen.
DRESSCODE - Heb je een thema of wil je graag dat iederen hetzelfde gekleed is geef dan aan dat er een dresscode is.
CADEAUWENSEN -Met behulp van een icon van een envelop kun je aangeven dat je liever geld krijgt. Deze 'kadotip' vermeldt je vaak onderaan de kaart.

Een trouwkaart stuur je minimaal 6 - 8 weken van tevoren. Houd rekening met eventuele vakanties, speciale datums en evenementen. 

Een trouwkaart is een tasbare kennismaking met jullie huwelijk. De inhoud en vormgeving van de kaart geven een eerste indruk over de sfeer en invulling van jullie bruiloft. Met behulp van een foto kun je bijvoorbeeld laten zien dat het een informeel feest wordt. 

Veelgestelde vragen over save the date kaartjes?

Een save the date kaart is een aankondiging en vooruitnoding voor jullie bruiloft. Genodigden kunnen de datum in hun agenda reserveren zodat zij hier niets overheen plannen. 

Het versturen van een save the date kaart is handig omdat steeds meer mensen hun agenda's ver vooruit volplannen. Denk hierbij aan vakanties en evenementen. 

Op een save the date kaart staan nog niet alle ins en outs van de bruiloft. Naast de trouwdatum staan de volgende gegevens op de kaart:

CONTACTGEGEVENS - Vermeldt jullie voor- en achternaam, de trouwdatum en contactgegevens. Dit kunnen zowel jullie contactgegevens zijn als die van de ceremoniemeesters.
TROUWKAART - De uitnodiging voor de bruiloft, de trouwkaart, volgt later.

Extra gegevens op jullie save the date kaart:
VRIJ NEMEN - Vermeld de dag van de week zodat gasten direct weten of ze die dag vrij zijn of nog vrij dienen te nemen.
DAGDEEL - Laat de daggasten weten of ze voor de gehele dag of een dagdeel zijn uitgenodigd. Avondgasten hoef je geen save the date kaart te sturen. 

Een save the date kaart is te versturen vanaf het moment dat er getrouwd gaat worden. De trouwdatum is vastgesteld bij de gemeente en de locatie. 

Wanneer je in het buitenland gaat trouwen stuur je de save the date kaart 12 tot 16 maanden voor de bruiloft. 

Als bruidsfotograaf en drone-operator ben ik werkzaam in de regio Weert, Eindhoven,
Den Bosch, Tilburg, Roermond en daarbuiten

In de trouwfoto's zie je het verhaal van jullie dag terug met alle belangrijke momenten, sfeer en emoties. Het zijn spontane en liefdevolle foto's waarbij jullie helemaal jezelf kunnen zijn.

Contact

Niels van Tongerloo
info@nielsvantongerloo.com
+31 (0)6 345 922 24
KvK 56902018
Budel SchootContactformulier >

Wie is Niels?

Met veel enthousiasme, techniek en humor kom ik tot het perfecte plaatje. Als fotograaf ben ik in binnen- en buitenland inzetbaar. Als drone-piloot ben ik afhankelijk van de wet- en regelgeving.

Meer over mij >